‘Hangoskönyv’

 

Andrassew Iván: A tábornok fiam

2015. február 10.

A tábornok fiam ma délután az ozsonnánál kihirdette, vagyis inkább bejelentette a szükségállapotot. Először azt hittük, viccel, pedig magyarázott valamiféle erkölcsökrő1, magasabb szempontokról meg közérdekekről, de mi a többi fiammal éppen a tarbogánvadászat rejtelmeiről beszélgettünk, és nem nagyon figyeltünk oda.

Tovább | Nincs hozzászólás »

Mondottkönyv: Andrassew Iván: A hóhér fiam

2015. február 3.

A hóhér fiam tegnap délben hazajött, elmosogatta a szerszámait, aztán nekiült ebédelni. Nem szóltam semmit, amikor a körömszedő késével halászta ki az uborkát az üvegből. Azt is megszoktam tőle, hogy a fogtépő szerszámaival cibálja ki a húsból a csontokat. Még segéd korában szokott hozzá az ilyen modortalanságokhoz.

Tovább | Nincs hozzászólás »

Kedveljük meg a hangoskönyvet!

2013. szeptember 23.

Egy ideje a Transindex portál érdekes kezdeményezésnek adott szálláshelyet: menűsorában külön szekciót nyitott a hangoskönyvnek. S nem is akármilyennek, hanem az eredeti, saját gyártmányú, az igényes erdélyi próza irodalmat népszerűsítő munkáknak. A mindenek előtt fiatal szerzőktől válogatott novellák, elbeszélések egy idő után antológiává szerveződtek, ami a projekt animátorainak-szerkesztőinek komolyságát dicséri.

Tovább | 2 hozzászólás »