BlődLi: Se arab, se cigány, se zsidó…

Válaszol: Bogdán Tibor

Kérdez: Gergely Tamás

1. Olvasom, hogy pénzhiány miatt csúszkálnak a buszok Budapesten. Kérdem én magától BeKáVéztak a sofőrök vagy mi lenne említett csúszkálásnak az oka?

A buszok Budapesten nem csúszkálnak, ezt csak a ballibjudeókommunistaszabadkőművesek állítják. A valóság az, hogy a szocialista kormányzás időszakában – a keményen dolgozó kisemberekhez hasonlóan – elhanyagolt aszfalt csúszik ki a kerekek közül. A sofőrök pedig nem kávéztak be, a kormánynak gondja volt rá, hogy ne legyen pénzük kávéra a munkaidő alatt (de azután se).

2. Még szörnyűbb dolognak tűnik, hogy egyesek szerint jogtalanul használták fel Czeizel Endre spermáját. Kérdem: jobb lenne, ha jogosan?

Az ügyet túlbonyolították. Az, hogy a spermát jogtalanul vagy jogosan használták fel, csupán az időrendi sorrenden változtat, a sper nem ma, hanem holnap vagy a közeljövőben ér célba. Az eredmény ugyanaz – a Czeizel-családnak ki kell adnia a gyermeket megillető vagyonrészt az ifjú szeretőnek. Ja, és jut eszembe: mi van akkor, ha a fiatal hölgy máshonnan szerzete be – nem lefagyasztott formában – a lefagyasztott spermát?

3. Maga szerint milyen lesz az, ha a menekültek Magyarországon keresztül, de ellenkező irányba menekülnek majd?

Orbán Viktor, remélem, hogy továbbra is következetes marad politikájához és önmagához, és nem engedi át őket az országon. A megoldást ez esetben az jelentheti, hogy megfordítja a szögesdrótkerítéseket – ez még csak túl sok pénzbe sem kerül. Amint ugyanis Magyarország bölcs miniszterelnöke, Angela Merkel példaképe többször is megmondta, Magyarország a magyaroké, és azon fordítva se meneküljön senki, se arab, se cigány, se zsidó. Még egyszer mondom: se zsidó!

2016. január 7.

2 hozzászólás érkezett

  1. Keszthelyi György:

    Háromszor mondd, Tamás, az az Isten igaza

  2. Gergely Tamás:

    Most már kiszaladt a nyúl, következõ alkalommal…

Szóljon hozzá!