Ward, J. R.: Birtoklás (Bukott angyalok 5.)

„Szeretlek. Te vagy a testemen kívül dobogó szív. Nem érdekel, kivel kötöd össze az életed, hogy szőke vagy fekete hajú, kék vagy zöld szemű, nő vagy férfi, ha téged boldoggá tesz. Nekem csak ez a fontos. Azt kívánom neked, amit te szeretnél magadnak.”

Az epikai totalitás szervező ereje a dichotómia, a regényegész kohézióját a narrátor teremti meg. Fő és mellékszereplők kavarognak, mint ebihalak a szökőkútban. Az epikai ív megtartott és feszes. A mondanivaló árad. Az olvasó a körmét rágja, ez J. R. Ward.

Kerekes Tamás

J. R. Ward
előzmények

Az ​​éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

J. R. Ward bestsellersorozata

a

hét főbűnről, szerelemről és

szenvedélyről, sikerről és

gazdagságról világszerte

meghódította a Fekete Tőr

Testvériség sorozat rajongóit

www.alexandra.hu

2017. március 28.

Szóljon hozzá!